E TWİNNİNG PROJEMİZ: KİTAPLARIN DÜNYASI

Okulumuz öğretmenleri Esra YERLİKAYA ve Sibel GENÇOĞLAN'ın Kelebkler ve Uğurböecekleri sınıfları ile yürütmüş olduğu E-Twinning Projesi Kitapların Dünyası velilerden ve çocuklardan gelen olumlu dönütlerle son buldu. Öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

KİTAPLARIN DÜNYASI  Projemizi oluştururken biz okul öncesi öğretmenleri olarak öğrencilerimize de okuma alışkanlığı ve kitap okuma sevgisi kazandırmak için öğrencilerimizi nitelikli çocuk kitaplarıyla buluşturmak ve ailelerimize doğru kitap seçimi konusunda rehber olabilmektir.

Projemiz için belirlediğimiz hedeflerimize ulaştık öğrencilerimize olan katkılarını görünce mutlu olduk. Grup olarak uyumlu bir çalışma süreci geçirdik yeni öğretmen arkadaşlarımızı tanıdık iletişim halindeydik ve eTwinning ruhuna uygun işbirlikçi ve güzel bir proje dönemi geçirdik. Projemizi final ürünleri ve kapanış webinarıyla sonlandırdık. Yeni projelerde görüşmek üzere.

13-04-202213-04-202213-04-202213-04-2022

Yayın: 13.04.2022 - Güncelleme: 13.04.2022 12:17 - Görüntülenme: 98