Aksaray Anaokulu

BAHÇESARAY MAH. AKSARAY ÜNİVERSİTESİ KAMPÜSÜ 170 CD. NO 25 AKSARAY
Vizyon
Ulusal ve uluslararası standartlarda okul öncesi eğitimi veren, diğerlerine model olan bir okul olmaktır.
Misyon
Mesleğini seven öğretmenler olarak, güvenli ve verimli bir çalışma ortamında, işbirliği içerisinde, çocuk haklarını gözeterek, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, sorumluluk sahibi, çevreye ve farklılıklara saygılı, duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, özgüveni yüksek, yaparak yaşayarak öğrenen ve öğrendiklerini sorgulayan, bilimin ışığında hareket ederek kendini sürekli geliştiren, yeteneklerini ve yaratıcılığını kullanabilen, sanata ve spora önem veren, haklarını bilen ve koruyan, mutlu bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
BİCS ULUSAL RESİM YARIŞMASI 4-6 YAŞ MANSİYON ÖDÜLÜ E-TWİNNNG AVRUPA KALİTE ETİKETLERİ (2021)
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM-YARIM GÜN-KULÜP FAALİYETLERİ
09.00-17.10