Cumhuriyetimizin 100. yılı çoşkuyla kutlandı. Programa;

Yıldızlar sınıfı, "Atam Atam" ,

Arılar sınıfı, "Sonsuza" ,

Papatyalar sınıfı, "Mustafa Kemal Paşa" , Kelebekler sınıfı, "Yüzyıllar Yaşa Atama" , Uğur Böcekleri sınıfı, "Cumhuriyet Güneşi" adlı gösterilerle katılmışlardır.

Mrt

Ülkemizde gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden etkilenen illerden, ilimize gelen ve KYK yurtlarına yerleştirilen depremzede vatandaşlarımızın okulöncesi düzeyindeki çocuklarının eğitim-öğretimden geri kalmasını istemedik. Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, yurtlardaki okul öncesi öğrencilerinin tespit edilerek okula kaydedilmesi sürecini yönetmek için Aksaray Anaokulu Müdürlüğü olarak görevlendirildik.

Şbt

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının birinci dönemini geride bıraktık.

Şbt

Okulumuzda Rehberlik faaliyetleri kapsamında yürütmüş olduğumuz risk analizi çalışmalarında tespit ettiğimiz riskli durumlara ilişkin aile eğitimleri gerçekleştirildi.

Şbt

Başta deprem olmak üzere ülkemizde sıkça görülen afetlere yönelik olarak, afetlerin öncesi, sırası ve sonrasında yapılacak doğru davranışları bireylere kazandırmak amacıyla okulumuzda İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sivil Savunma Uzmanı Yaşar KARGIN tarafından Afet Bilinci Eğitimi verildi.

Şbt

Çocuklarımız bilime yolculuk yaptı...

Şbt

Çocuklarımız, hayal dünyalarını genişletecek, gözlerinizi sahnede ayırmak istemeyecekleri anlar yaşadılar.

Şbt

Öğretmenlerimiz, hayatımızın her alanında iz bırakıp yeteneklerimizi keşfetmemizi sağlayan, sevgisiyle kuşatıp bilgisiyle donatan saygıdeğer kahramanlarımızdır.

Bizlere öğrettikleri her şey, ihtiyaç duyduğumuz her an için en kıymetli pusulamız olmaya devam etmektedir.

Özellikle uzaktan eğitim sürecindeki fedakârlıkları ile gönlümüzde taht kuran, canlı ders işleyişleri ile fark oluşturan değerli meslektaşlarıma teşekkür ederim. Taşın altına elini koyarak çözüme ulaşmanın ne kadar değerli  olduğunu herkese kanıtladılar.

Eğitime gönül vermiş tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlar, en kalbî sevgi ve saygılarımı sunarım. İyi ki öğretmeniz!

Şbt

Sınıf ve koridorlarımıza Aksaray Üniversitesi Eğitim Fakültes, Resim İş Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Öğretim Üyesi Semra KILIÇ KARATAY ve öğrencileri resimler yaptı.

Şbt

Kurtuluş Savaşı'nın Başkomutanı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Şbt

Okulumuz Öğretmenleri Sibel GENÇOĞLAN, Esra YERLİKAYA ve Okul Müdürü Esra ASLAN yürütmüş oldukları projeler ile Kalite Etiketleri almaya hak kazanmıştır.

Haz

GÜLE GÜLE ÇOCUKLARIMIZ, YOLUNUZ VE BAHTINIZ AÇIK OLSUN!

Haz

Aksaray Aratol İlkokulu Okul Müdürü Adnan GEZER'in öğrencileri ile hazırlamış olduğu tiyatro gösterisini okulumuzda sergilediler.